Laadpalen elektrische auto's

Heb je een elektrische auto maar geen eigen parkeerterrein om je auto op te laden? Vraag een openbare laadpaal aan bij jou in de buurt. De aanvraag doe je online bij Vattenfal. Dit bedrijf levert laadpalen. 

Voorwaarden

  • Je hebt een volledig elektrische of een Plug-in-hybride auto met een minimaal rijbereik van 45 kilometer (volgens de Europese Typegoedkeuring)
  • Je woont of werkt in de gemeente Oisterwijk
  • Je kan niet op eigen terrein parkeren (garage of oprit)
  • Er is of komt geen oplaadpunt binnen een loopafstand van 300 meter

Kosten

Het plaatsen van een laadpaal is gratis. Je betaalt wel voor de stroom. Hiervoor heb je een laadpas nodig. De laadpas vraag je aan via de website van Vattenfall.

Storing

Bij een storing bel je het telefoonnummer dat op de laadpaal staat. Zij verbinden je door met het juiste bedrijf. Je hoeft hiervoor geen melding in de Fixi app te maken. 

Openbare laadpaal

Wij bekijken samen met Vattenfall waar we de laadpaal plaatsen als je aanvraag aan de voorwaarden voldoet. We nemen een verkeersbesluit en publiceren dat via www.officielebekendmakingen.nl.
Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken bezwaar maken. Daarna plaatsen wij een bord in de wijk op de plaats waar het oplaadpunt komt te staan. Netbeheerder Enexis zorgt voor de netaansluiting en Vattenfall plaatst de laadpaal.

Aanvragen in behandeling voor openbare laadpalen

De volgende laadpalen zijn aangevraagd door bewoners:

Oisterwijk

Haaren

Moergestel

Feedback

Heb je gevonden wat je zocht?