Staalbergven

Het Staalbergven, met zijn schitterende ligging in de Oisterwijkse bossen, is een zomer lang plezier voor jong en oud. Vanaf 3 juni ben je van harte welkom. Ook dit seizoen is alleen het ven open. Een kaartje kost € 1,00 euro.

Openingstijden

Het seizoen loopt dit jaar van 3 juni t/m 10 september. Bij een temperatuur hoger dan 20 graden gaan we open en kun je in het ven komen zwemmen. Elke dag zie je op deze pagina vanaf 12.00 uur of het Staalbergven de volgende dag open is.

PeriodeDagen Tijden
3 juni t/m 14 julimaandag t/m vrijdag13.00 - 18.00 uur
 zaterdag en zondag 10.00 - 18.00 uur
15 juli t/m 27 augustusmaandag t/m vrijdag10.00 - 18.00 uur
 zaterdag en zondag10.00 - 18.00 uur
28 augustus t/m 10 septembermaandag t/m vrijdag13.00 - 18.00 uur
 zaterdag en zondag10.00 - 18.00 uur

 

Alleen het ven is open

Je kunt een duik nemen in het ven, ontspannen op het zandstrand of de kinderen laten spelen in de speeltuin. Het ven is opgedeeld in twee delen. Er is een diep zwemgedeelte met een duikplateau en aan het zandstrand is een ondiep speelgedeelte.

Kosten

Een toegangskaartje kost € 1,00 euro. Hiervoor kun je de hele dag komen zwemmen in het ven. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de speeltuin, zandstrand en de ligweide.

We bieden dit jaar geen abonnementen aan.

Wat je moet weten

  • Tijdens de openingstijden is er altijd toezicht bij het ven
  • Honden zijn niet welkom
  • In het Staalbergven zijn warme douches, toiletten en kleedhokjes aanwezig
  • Voor kinderen zonder zwemdiploma zijn zwembandjes verplicht

Parkeren

Het Staalbergven heeft geen eigen parkeerterrein. Op drukke dagen is parkeren met de auto daarom soms lastig. Wij raden je aan om op de fiets te komen. Het Staalbergven heeft een ruime (onbewaakte) fietsenstalling bij de ingang. Hier kan je je fiets gratis neerzetten. In de omgeving kun je de auto op de volgende plaatsen parkeren

  • P1: hoofdparkeerplaats Vennelaan tegenover het Staalbergven (Sportpark Taxandria)
  • P2: parkeerplaats aan de Kivitslaan (gras), na ongeveer 100 meter wandelen kom je uit op P1
  • P3: parkeerplaats op de Vennelaan vlakbij het rugbyveld (half verhard). Via een wandelpad heb je een kortere route naar de ingang van het Staalbergven

Social media