Word jij de nieuwe ZAP-coördinator voor onze Zwerf-Afval-Pakkers?

dinsdag 13 februari 2024

Onze Zwerf-Afval-Pakkers (ZAP’ers) vinden het fijn om in beweging te zijn en tegelijkertijd mee te helpen aan een schone leefomgeving. Tijdens een rondje lopen, de hond uitlaten of sporten, ruimen ze het zwerfvuil op dat ze tegen komen. Toppers waar we heel blij mee zijn en waar we dus goed voor willen zorgen! Daarom zoeken we een nieuwe ZAP-coördinator voor Oisterwijk.

foto van zwerf afval pakkers

Na jaren trouwe dienst gaat Philo het stokje overdragen. Ze heeft de rol met plezier vervuld: “Het is zo fijn om een steentje bij te kunnen dragen aan een schone leefomgeving en een beter milieu. Als coördinator en aanspreekpunt zorg ik ervoor dat onze ZAP’ers hun ‘werk’ kunnen doen. Ik zorg voor materialen en hou hen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk kijk ik ook wie waar gaat lopen, zodat we geen routes dubbel doen. En wat ook leuk is, de jaarlijkse bijeenkomst om onze ZAP’ers te bedanken. Ik help de gemeente bij de organisatie en zorg voor een leuke attentie want dat verdienen deze vrijwilligers zeker!”

Coördinator Zwerf-Afval-Pakkers

Vrijwillig, gemiddeld 2 uur per maand

Lijkt het jou leuk om ZAP-coördinator te worden voor Oisterwijk? Kun jij wel een paar uurtjes missen per maand om te helpen om onze mooie gemeente groen en schoon te houden? Stuur dan een mail naar ijpelaar1@home.nl en we nemen contact met je op.

Wil je meer weten, kijk dan eens op www.oisterwijk.nl/zap