Bijeenkomst voor ondernemers uit de gemeente Oisterwijk

woensdag 29 november 2023

Ondernemers uit Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Heukelom opgelet! 12 december is hét moment om je reactie te geven op de nieuwe economische visie voor de gemeente Oisterwijk. 

Wat vooraf ging

Eind maart kwamen we met ondernemers bij elkaar in Tiliander om de huidige economische situatie in onze gemeente te bespreken. We bespraken trends en ontwikkelingen op het gebied van economie en werkgelegenheid, winkelgebieden en detailhandel, arbeidsmarkt, bereikbaarheid en ruimte om te ondernemen. In juli vond een raadsontmoeting plaats en is gediscussieerd met de raad over de economie. Daarna is hard gewerkt aan een concept visie die we nu graag aan je voorleggen. Want we horen graag wat jij ervan vindt.

Save de date

De bijeenkomst is dinsdag 12 december van 15.30 tot 17.00 uur. De locatie volgt nog, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Iedereen is welkom, dus deel dit bericht gerust met andere ondernemers in onze gemeente. De conceptversie van de visie sturen we je zo snel mogelijk na aanmelding toe.

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Fijn! Meld je dan aan voor donderdag 7 december via het ondernemersloket@oisterwijk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasja Vogels, beleidsadviseur economie, recreatie en toerisme of Accountmanager Inge Adriaansen-Cupido via 013 – 529 13 11.