Benieuwd naar het Voorlopig Ontwerp van het Willem van der Aa-park?

woensdag 30 augustus 2023

Op dinsdag 19 september tussen 17.30 en 20.30 uur ben je van harte welkom in wijkcentrum Pannenschuur om het Voorlopig Ontwerp van het Willem van der Aa-park te bekijken. Heb je vragen of opmerkingen? Medewerkers van de gemeente en van RA+ ingenieurs zijn aanwezig om ze te beantwoorden en/of te noteren.

Mensen in het Willem van der Aa-park

Inwoners geven hun mening over Willem van der Aa-park

Het Willem van der Aa-park is toe aan een nieuwe inrichting. Omdat de buitenruimte van ons allemaal is, hebben we omwonenden, gebruikers en andere ge├»nteresseerden gevraagd wat ze belangrijk vinden. En daar hebben we veel reacties op gehad! Iedereen hartelijk dank voor de inbreng. 

Voorlopig ontwerp

Uit de reacties blijkt dat de wensen en behoeften dichtbij elkaar liggen. Over het algemeen vinden inwoners dat een volledige herinrichting niet nodig is. Daarom is in het Voorlopig Ontwerp gekozen voor een flinke opknapbeurt. Wel wordt geschoven met ruimte zodat nieuwe elementen kunnen worden toegevoegd. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan op dinsdag 19 september tussen 17.30 en 20.30 uur naar wijkcentrum Pannenschuur (lavendel 9 in Oisterwijk). Wij willen graag weten of dit schetsontwerp past bij de wensen van de omgeving.