28 mei: Inloopbijeenkomst Den Domp/Mgr. Bekkersplein

woensdag 8 mei 2024

voormalige gemeentekantoor Haaren

Op dinsdag 28 mei ben je tussen 19.30 en 20.30 uur van harte welkom in het voormalige gemeentehuis van Haaren op het Mgr. Bekkersplein voor een inloopbijeenkomst over het project Den Domp/Mgr. Bekkersplein. Tijdens deze avond kun je je laten informeren waar we staan in het proces en hoe het vervolgproces eruit ziet. Ook kun je vragen stellen aan medewerkers van de gemeente Oisterwijk en is de maquette van het plangebied aanwezig met daarbij ook een inpasstuk voor het gekozen ontwerpvoorstel van de nieuwbouw aan het Mgr. Bekkersplein. Je kunt ook je tips en tops achterlaten. De inloopbijeenkomst gaat over een stand van zaken. Er worden geen nieuwe inhoudelijke stappen gepresenteerd.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig, je kunt gewoon tussen 19.30 en 20.30 uur binnenlopen. Hopelijk zien we je dan!

Raadsontmoeting

Op 5 juni discussieert de raad over de financiƫle kaders voor het project Den Domp/Mgr. Bekkersplein. Vervolgens wordt hier in de raadsvergadering van 27 juni naar verwachting een besluit over genomen. Daarna volgt de volgende stap in het proces en gaan we weer in gesprek met betrokken partijen en inwoners. Doel van deze stap is het uitwerken van een inrichtingsplan voor de openbare ruimte en een definitief ontwerp voor de nieuwbouw op het Mgr. Bekkersplein. De raadsontmoeting is openbaar in het raadhuis aan de Lind 56 en is ook te volgen via oisterwijk.raadsinformatie.nl

De laatste informatie over dit project vind je altijd op www.Haareneen.nl/projecten