Gevonden en verloren voorwerpen

Ben je iets kwijtgeraakt of heb je iets gevonden? Meld het online via verlorenofgevonden.nl. Je vindt daar een overzicht van alle verloren of gevonden voorwerpen. Een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs geef je af bij het gemeentekantoor.

Verloren voorwerpen

Als je iets kwijt bent dan meld je dit op www.verlorenofgevonden.nl. Je krijgt dan een bevestiging van je melding. Je ziet hier ook een lijst van alle gevonden voorwerpen. 

Rijbewijs kwijt?

Geef dit online door aan de RDW. Je hebt hiervoor je DigiD nodig. Daarna maak je een afspraak met ons om een nieuw rijbewijs aan te vragen.

Paspoort of identiteitskaart kwijt?

Geef dit online aan ons door met het formulier vermissing reisdocument. Je hebt hiervoor je DigiD nodig. Daarna maak je een afspraak met ons om een nieuw paspoort aan te vragen.

  Gevonden voorwerpen

  • Gevonden passen zoals bankpassen of ov-chipkaarten mag je inleveren bij ons. We bewaren deze maximaal een maand
  • Gevonden voorwerpen met een waarde tot € 450,00 bewaren wij 3 maanden. Voorwerpen met een waarde boven de € 450,00 bewaren wij 1 jaar
  • Wil je het gevonden voorwerp zelf bewaren voor de eigenaar? Dan meld je dat in www.verlorenofgevonden.nl. Meldt de eigenaar zich binnen 1 jaar? Dan geef je het voorwerp terug. Meldt de eigenaar zich niet? Dan is het voorwerp voor jou en meld je het op www.verlorenofgevonden.nl dat je eigenaar van het voorwerp bent geworden

  Wat geef je niet af?

  • Dieren: breng deze naar de dierenopvang
  • Medicijnen: breng deze naar de apotheek
  • Gevaarlijke stoffen: meld dit bij ons, wij zorgen voor verwijdering van de stoffen