Werk aan de weg

Het hele jaar door werken wij in de openbare ruimte. Rioleringen worden vervangen, bomen gesnoeid, leidingen gelegd, wegen opgeknapt of bouwprojecten gerealiseerd. Als er in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren als gevolg van dit soort projecten wegwerkzaamheden zijn, vind je ze hier.

Op de website Melvin (Melden van Verstoringen in de Infrastructuur in Nederland) melden de wegbeheerders de wegwerkzaamheden en evenementen. Bekijk de website Melvin voor verkeersinformatie in onze gemeente. 

Langeweg Haaren gedeeltelijk afgesloten

Ter hoogte van Langeweg 58 in Haaren gaat Brabant Water werkzaamheden uitvoeren op 6 en 7 februari. Hierdoor is een gedeelte van de Langeweg afgesloten. Er is een omleidingsroute.

Balbian Versterlaan 

  • Vanaf dinsdag 10 januari is de Balbian Versterlaan tussen Burgemeester Canterslaan en Lindeparklaan dicht voor vervanging van de riolering
  • Vanaf maandag 16 januari is de Balbian Versterlaan dicht vanaf de Burgemeester Canterslaan tot over de brug, tot de fietsoversteek met het Stroomdalpad. We vernieuwen de rijbaan en richten de wandelpaden opnieuw in
  • De werkzaamheden duren tot begin maart 2023

Vragen en informatie over wegwerkzaamheden

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar gemeente@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.