Werken aan de weg

Een overzicht van de wegwerkzaamheden en wegafsluitingen in Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Heukelom.

Haaren

  • We sluiten een halve rijbaanafzetting van een gedeelte aan de Holstraat. Dit doen we van 2 april tot en met 7 juni. We vervangen de distributieleiding gas.

Moergestel-Oisterwijk: Netuitbreiding-Netverbetering energienet

Wat doet Enexis?

Uitbreiden van het elektriciteitsnet door onder andere het aanleggen van nieuwe midden-spanningskabels en het vervangen van bestaande midden-spanningskabels in de grond. Hiervoor zijn graafwerkzaamheden nodig. Voor vragen over de werkzaamheden in jouw buurt kun je terecht bij de klantenservice van Enexis. Op werkdagen zijn zij bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur op het telefoon nummer: (088) 85 77 000.

Werkzaamheden

Moergestel

  • Industrieweg (aanleggen van 2 midden-spanningskabels tussen Den Oudenhof en De Aanstede )
  • Molenstraat (aanleggen van 2 midden-spanningskabels tussen De Aanstede en Waterhoefstraat)
  • Waterhoefstraat (aanleggen van 2 midden-spanningskabels tussen de Molenstraat en Stokske)
  • Stokske (aanleggen van 1 midden-spanningskabels en het vervangen van 1 midden-spanningskabels  tussen de Waterhoefstraat en Heiligenboom)
  • Zandstraat (aanleggen van 1 midden-spanningskabel tussen de Heiligenboom en Zandstraat 14A)
  • Zandstraat (het vervangen van 1 midden-spanningskabel en het aansluiten van een inkoopstation tussen de Zandstraat 16A en Zandstraat 22)

Oisterwijk

  • Oirschotsebaan (het vervangen van 1 midden-spanningskabel, het aansluiten van een inkoopstation, het en het moderniseren van een Distributieverdeelstation tussen de Oirschotsebaan 8 en Oirschotsebaan 8D)

Start- en einddatum

Wanneer bekend is wanneer de werkzaamheden beginnen in jouw straat informeert Enexis je hierover. De verwachte startdatum is 2 april. De verwachte einddatum is 27 september. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.00 en 17.00 uur. Enexis doet er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Toch kan het zijn dat je af en toe gestoord wordt.

Melvin

Op de website Melvin (Melden van Verstoringen in de Infrastructuur in Nederland) melden de wegbeheerders de wegwerkzaamheden en evenementen. Bekijk de website Melvin voor verkeersinformatie in onze gemeente. 

Meer informatie

Vragen over wegwerkzaamheden? Mail naar ruimte@oisterwijk.nl of bel (013) 529 13 11.