Bekendmakingen en regelgeving

Al onze regelgeving en officiƫle bekendmakingen publiceren wij op overheid.nl. Zoals berichten over bouwplannen, vergunningen, verkeersbesluiten of nieuwe verordeningen. Wil je op de hoogte blijven? Dan kun je je abonneren op de e-mailservice.

Bekendmakingen in de krant

Naast de publicaties op overheid.nl publiceren wij elke week een korte samenvatting van de bekendmakingen en kennisgevingen in de wekelijkse gemeentepagina in de Nieuwsklok. 

E-mailservice

Meld je aan voor de e-mailservice van overheid.nl als je op de hoogte wilt zijn van officiƫle bekendmakingen en kennisgevingen in jouw buurt. Je krijgt dan automatisch bericht over ruimtelijke plannen, verordeningen, aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen en verkeersmaatregelen.

Verordeningen en beleidsregels

Onze actuele verordeningen en beleidsregels vind je op overheid.nl.

Zienswijze, bezwaar of beroep

Bij sommige bekendmakingen of kennisgevingen kun je bezwaar maken, een zienswijze indienen of in beroep gaan. Je leest in de bekendmaking of kennisgeving hoe je een zienswijze indient, bezwaar maakt of hoe je in beroep kan gaan. De bekendmakingen staan op www.overheid.nl. Als je de bijbehorende stukken wilt inzien, maak je een afspraak via (013) 529 13 11.