Afvalkalender

In de afvalkalender zie je wanneer je jouw restafval, gft-afval, papier en PMD (verpakkingsmateriaal van plastic, metaal en drankkartons) buiten zet.

Container niet geleegd?

Is jouw container niet geleegd? Maak je melding via: https://meldingen.afvalstoffendienst.nl/incident/beschrijf 

De Afvalstoffendienst App

De makkelijkste en snelste manier om je afvalkalender te krijgen is door de Afvalstoffendienst app te downloaden.

  • In deze app vind je de inzameldagen voor de inzameling van uw afval op postcode en huisnummer
  • In de instellingen geef je aan dat je automatisch bericht krijgt, wanneer welk afval wordt opgehaald
  • Je krijgt informatie over alle soorten afval die in Oisterwijk worden opgehaald aan huis of waarvoor je bij de milieustraat terecht kunt
  • Je vindt de dichtstbijzijnde verzamelcontainers voor glas en textiel en de ondergrondse restafval en papiercontainers, met navigatie vanuit je (huis)adres.
  • Alle veranderingen tussendoor (bijvoorbeeld routewijzigingen door feestdagen of slecht weer) staan in de app. Je bent dus altijd op de hoogte

Hoe download ik de app?

Je vindt de app door te zoeken op Afvalstoffendienst in de

Let op: dit is een andere app dan de Afvalwijzer app die ook aangeboden wordt. Alleen de Afvalstoffendienst app biedt de juiste bijgewerkte gegevens.

Afvalkalender zelf uitprinten

Op oisterwijk.afvalstoffendienstkalender.nl typ je jouw postcode en huisnummer in. Hier krijg je vervolgens de mogelijkheid om jouw persoonlijke afvalkalender in pdf te downloaden en uit te printen.

Afvalkalender telefonisch aanvragen

Kun je de afvalkalender niet online opvragen? Bel met de Afvalstoffendienst 's Hertogenbosch, telefoonnummer (073) 615 65 07.