Laadpaal elektrische auto

Heb je een elektrische auto, maar geen plek op je eigen terrein om de auto op te laden? Vraag een oplaadpaal bij jou in de buurt aan. De aanvraag loopt via Vattenfal (voorheen Nuon).

Het verwerken van uw aanvraag duurt ongeveer 10 weken

Voorwaarden oplaadpunt

  • Je hebt een volledig elektrische of een Plug-in hybride auto die in ieder geval 60 kilometer per uur kan met een Europese typegoedkeuring
  • Je woont of werkt in Oisterwijk
  • Je kunt niet op eigen terrein parkeren
  • Er is of er komt geen oplaadpunt binnen een loopafstand van 300 meter

Kosten

Het plaatsen van een laadpaal is gratis. En iedereen die voldoet aan de voorwaarden voor een elektrische auto mag gebruikmaken van de paal. Je betaalt wel voor de stroom. Hiervoor heb je een laadpas nodig. Je vraagt de laadpas aan via https://www.vattenfall.nl/producten/elektrisch-rijden/laadpas-en-tarieven/

De kosten voor laden zijn €0,23 per kilowattuur. 

Er komt een laadpaal voor mijn deur

Wij plaatsen een bord in de wijk op de plaats waar de laadpaal komt te staan. We publiceren via www.officielebekendmakingen.nl de plek van de laadpaal. 

Op dit moment zijn wij van plan om op verschillende locaties een laadpaal te plaatsen. Op onze webpagina 'laadpalen' staan de locaties.  

Storing?

Geeft de laadpaal aan dat er een storing is en gaat het om een openbaar laadpunt? Bel dan het telefoonnummer dat op de laadpaal staat. Je wordt doorverbonden naar de juiste partij. Je hoeft geen melding hiervoor in de Fixi app te maken.