Activiteiten en evenementen

In onze gemeente wordt ieder jaar een groot aantal evenementen georganiseerd, variƫrend van buurtfeesten tot grote festivals.

Evenementenkalender

Informatie over activiteiten en evenementen in de gemeente Oisterwijk vind je onder andere op de website www.bezoekoisterwijk.nl en de website www.oisterwijknieuws.nl.

Zelf een evenement organiseren

Wil je zelf een evenement organiseren? Geef de datum, tijden, locatie en het aantal bezoekers aan ons door. Doe dit voor 1 november voor het jaar daarop. Mail hiervoor naar gemeente@oisterwijk.nl. Je krijgt dan uiterlijk januari bericht van ons of jouw evenement past binnen onze jaarplanning.

Als je een evenement organiseert, heb je een evenementenvergunning nodig. Kijk hiervoor op onze webpagina evenementenvergunning. Vraag de vergunning tenminste 12 weken voor het evenement aan. Organiseer je een klein evenement? Kijk dan op de webpagina evenementenvergunng

Geluidsklachten

Heb je geluidsklachten naar aanleiding van een evenement? Je kunt 24 uur per dag terecht bij de MilieuKlachtenCentrale van de omgevingsdienst Midden- en West Brabant (OMWB): (073) 681 28 21.