Hoe kun je fijn wonen in onze gemeente? Praat jij mee?

14 juni 2021
Meer over hoe kun je fijn wonen in onze gemeente? Praat jij mee?

Wie vinden moeilijk een huis in onze gemeente? Welke woningen zijn er nodig? Waaraan moet een fijne wijk voldoen? Hoe kunnen oudere inwoners prettig in hun eigen huis blijven wonen als zij hulp nodig hebben? Hoe kunnen we huizen verduurzamen?

Op deze en andere vragen willen we – samen met jou – antwoorden vinden. Het doel: een nieuwe woonzorgvisie die onze gemeente een nog betere woongemeente maakt. Denk je mee?

Wonen is een belangrijk onderwerp in onze gemeente. We kijken daarbij in het bijzonder naar de huisvesting van starters, senioren en mensen met een zorgvraag. We willen graag met jou in gesprek over hoe jij het wonen in jouw dorp ervaart. Wat kenmerkt jouw dorp en wil je zeker behouden? En wat kan er beter? Jouw inbreng verwerken we in een complete woonzorgvisie zodat deze aansluit bij wat inwoners willen.

Meld je aan

We gaan in gesprek met inwoners en organisaties die actief zijn in onze gemeente. Onderwerp van gesprek is het wonen en leven in de verschillende dorpen. Meld je aan voor de online bijeenkomst van jouw dorp:

•    Avond van Moergestel: woensdag 23 juni, 19.00-21.00 uur
•    Avond van Oisterwijk: dinsdag 29 juni, 19.00-21.00 uur
•    Avond van Heukelom: woensdag 7 juli, 19.00-21.00 uur
•    Avond van Haaren: donderdag 8 juli, 19.00-21.00 uur

Wil je meepraten tijdens 1 van deze avonden? Meld je dan zo snel mogelijk aan door te mailen naar ruimte@oisterwijk.nl. Vermeld daarbij je naam en mailadres en voor welke avond je je aanmeldt. Je krijgt dan een link om mee te doen aan de bijeenkomst.