Doneren van energiecompensatie

15 december 2022

Zowel in november als in december krijgt elke huishouden €190,- energiecompensatie terug via de energiemaatschappij. Van verschillende organisaties horen wij dat er mensen zijn die dit geld graag willen doneren.

Kun jij het bedrag missen en denk je er over om het te doneren? Je kunt dan kiezen voor 1 van onze lokale organisaties die zich inzetten voor Oisterwijkers die er minder ruim bij zitten. Zij kunnen jouw steun goed gebruiken en de organisaties zorgen ervoor dat het geld terecht komt bij degene die het hard nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Tilburgse Voedselbank (waar ook Oisterwijk onder valt), Sociaal Huis of Stichting Leergeld. Op de websites www.wegwijsinoisterwijk.nl en www.haarenEEN.nl vind je nog meer mooie initiatieven.

Aanvragen energietoeslag

Heb je een laag inkomen en nog geen energietoeslag aangevraagd? Dat kan nog tot en met 31 december. De toeslag is een eenmalig bedrag van €1300,- per huishouden. Je vraagt de toeslag aan via www.oisterwijk.nl/energietoeslag.

Loket Wegwijs

Heb je vragen of zorgen over geld? Neem dan gerust contact op met Loket Wegwijs via (013) 30 30 440 of loketwegwijs@oisterwijk.nl.