Digitale excursies en informatiemarkt over huisvesting arbeidsmigranten

08 april 2021

De gemeente Oisterwijk is onlangs gestart met een proces om te komen tot huisvestingsbeleid voor arbeidsmigranten. Onderdeel van dat proces zijn twee digitale excursies en een informatiemarkt. Geïnteresseerden kunnen zich laten informeren hoe huisvesting van arbeidsmigranten in de praktijk eruit kan zien. Ook kunt u in gesprek gaan met de initiatiefnemers. 

Digitale excursie naar huisvestingsprojecten voor arbeidsmigranten: een kijkje in Katwijk en Haaren, maandag 12 april 19.30-21.00 uur

We gaan digitaal op bezoek bij twee huisvestingsprojecten voor arbeidsmigranten. U krijgt een beeld van hoe de projecten eruit zien en hoe het in de praktijk functioneert. Ook komen de initiatiefnemers aan het woord en krijgen deelnemers de gelegenheid vragen te stellen.  

Digitale informatiemarkt huisvesting arbeidsmigranten, donderdag 15 april 19.30 - 21.30 uur

Tijdens de informatiemarkt kunnen raadsleden en inwoners zich via interactieve sessies door experts laten informeren over verschillende onderwerpen die samenhangen met de huisvesting van arbeidsmigranten.

Aanmelden

U kunt zich hiervoor aanmelden via arbeidsmigranten@oisterwijk.nl onder vermelding van ‘deelname excursie en/of ‘deelname informatiemarkt’. U ontvangt dan het programma in de mail.