Arbeidsmarkt Dichtbij: tweede editie dit najaar

02 september 2022

Woon je in Moergestel, Oisterwijk, Heukelom of Haaren en ben je op zoek naar een (andere) baan? Wil je in contact komen met de leukste werkgevers in onze gemeente? Kom dan naar de tweede editie van Arbeidsmarkt Dichtbij! Na een succesvolle eerste editie in 2019 ontmoeten werkgevers en inwoners elkaar dit jaar op 18 oktober tijdens hét werkevenement van Oisterwijk.

Iedereen heeft een talent

Misschien ben je goed met computers, werk je graag in de tuin, ben je heel zorgzaam of kun je goed tekenen. Misschien ben jij een echte regelneef, ben je gestructureerd of juist chaotisch en creatief. Iedereen heeft een talent. Ook jij. Misschien wel zonder dat je dat doorhebt. Omdat je denkt dat iedereen kan wat jij kunt. Of omdat het -in jouw ogen- niet iets is wat je goed kan, maar wat je gewoon leuk vindt om te doen. Wat nou als je jouw kwaliteiten kunt inzetten in een baan dichtbij huis? Maak kennis met werkgevers uit onze gemeente tijdens Arbeidsmarkt Dichtbij en zet de eerste stap in de richting van je nieuwe loopbaan.

Waar en wanneer

Arbeidsmarkt Dichtbij vindt plaats op dinsdag 18 oktober van 16:00 tot 18:30 uur in cultuurcentrum Tiliander, Oisterwijk. Meer informatie volgt de komende weken op de gemeentepagina in Nieuwsklok en op de sociale media van de gemeente Oisterwijk.