Fietsonderzoek

Wij willen graag dat mensen vaker de fiets pakken in plaats van bijvoorbeeld de auto. Dit geldt voor bestemmingen binnen onze gemeente maar ook daarbuiten. Dit proberen we mogelijk te maken door de infrastructuur en parkeervoorzieningen zo goed mogelijk in te richten. Maar er zijn vaak ook andere redenen die meespelen bij de keuze om wel of geen fiets te pakken. Wij doen daarom onderzoek naar het gebruik van de fiets door inwoners van onze gemeente.

We willen graag weten waarom inwoners de fiets pakken of juist niet. Welke belemmeringen ervaar je? Zijn er bepaalde knelpunten waarom je de fiets niet pakt? Met de uitkomsten van het onderzoek willen we het gebruik van de fiets verder stimuleren en mogelijk maken. Naast algemene reisvoorkeuren gaat deze enquête met name in op fietsen in het algemeen en fietsen naar Tilburg in het bijzonder. Ook als je zelden of nooit fietst, horen wij graag jouw mening.

Ben jij inwoner van Haaren, Moergestel, Heukelom of Oisterwijk? En maak jij gebruik van de fiets of juist niet? Laat het ons weten door de vragenlijst in te vullen via de knop hierboven. Lukt het niet om de vragenlijst online in te vullen? Dan kun je ook een mailtje sturen naar gemeente@oisterwijk.nl onder vermelding van ‘Fietsonderzoek’ of de enquête op papier invullen bij het gemeentehuis aan de Lind 44 in Oisterwijk.