Bekendmakingen

Wij maken de officiële bekendmakingen en kennisgevingen bekend via www.overheid.nl. Op de gemeentepagina's in de Nieuwsklok plaatsen wij een wekelijkse samenvatting van de bekendmakingen.

Krijg per e-mail bericht over onder andere aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen, ruimtelijke plannen, verordeningen en verkeersbesluiten in jouw buurt.

Bekendmakingen gemeente Oisterwijk

Wij publiceren onze volledige officiële bekendmakingen en kennisgevingen online op de website www.overheid.nl. Op de gemeentepagina's in de Nieuwsklok plaatsen we alleen een korte samenvatting. Heb je thuis geen internet? In de hal van het gemeentekantoor staat een computer waarop je de bekendmakingen mag bekijken.

Bekendmakingen in je mailbox

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle officiële bekendmakingen en kennisgevingen? Meld je dan aan voor de e-mailservice van overheid.nl. Je krijgt dan automatisch bericht over ruimtelijke plannen, verordeningen, aangevraagde en verleende omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen en verkeersmaatregelen in jouw buurt. Je geeft zelf aan hoe vaak en waarover je informatie krijgt.

Bezwaar, beroep of zienswijze

Bij sommige bekendmakingen of kennisgevingen kun je bezwaar maken of in beroep gaan. Of een zienswijze indienen. Hoe je dat precies doet, lees je in de publicatie op www.overheid.nl. Als je de bijbehorende stukken wilt inzien, maak je een afspraak via (013) 529 13 11.